06.06.2019r Warsztaty mediacji i negocjacji (zajęcia VI)

Dnia 06.06.2019r w Centrum Aktywności Seniorów Geriatrics, ul. Drożdżowa 2  w Krakowie odbył się szósty warsztat mediacji i negocjacji.

Na spotkaniu w dniu 06.06.2019r. dokończono tematykę związaną z komunikacją interpersonalną i jej rolą w postępowaniu mediacyjnym. Seniorzy w ćwiczeniach grupowych usprawniali swoją komunikację interpersonalną.

Zapraszam seniorów do CAS Geriatrics, ul. Drożdżowa 2, na kolejny warsztat mediacji i negocjacji, dnia 13.06.2019r, godz. 17.00-19.00. Warsztaty są bezpłatne, przeznaczone są dla maksymalnie 12 osób, zamieszkałych  w Krakowie. Warsztaty odbywać będą się dwa razy w miesiącu w pracowni warsztatowej CAS Geriatrics, ul. Drożdżowa 2 w Krakowie.

Zapisy na  warsztaty mediacji i negocjacji są prowadzone codziennie w Kawiarence Seniora, czynnej od poniedziałku do piątku, w godzinach 15.30-20.30, tel. 798921638, 667248065 oraz e-mail: e.zytynskachwast@interia.pl.

Serdecznie zapraszam!

Elżbieta  Żytyńska-Chwast