13.07.2019 Event w Tesco w Krakowie, ul. Wielicka 259 promujący projekt społeczny „II Krakowska Konferencja Ludzie Motyle”

Dnia 13.07.2019r Fundacja Geriatrics  w Tesco w Krakowie, ul. Wielicka 259,w  godzinach od 8.00-18.00, zorganizowała event promujący projekt społeczny „II Krakowska Konferencja Ludzie Motyle”.

W trakcie tego eventu członkowie Fundacji Geriatrics, seniorzy Klubu Aktywnego Seniora i CAS Geriatrics zapraszali w sposób bezpośredni wszystkich klientów sklepu Tesco do oddawania głosu na projekt społeczny, pt.: II Krakowską Konferencję „Ludzie Motyle”.

Partnerem strategicznym projektu jest Fundacja Tesco.

Podczas eventu zorganizowana została wystawa prac malarskich seniorów, rozdawane były ulotki reklamujące działania Fundacji Geriatrics i materiały promujące projekt II Krakowska Konferencja „Ludzie Motyle”.

Konferansjer prowadzący event (członek zarządu Fundacji Geriatrics) zachęcał w akompaniamencie muzyki klientów sklepu Tesco do uczestnictwa w głosowaniu, informował o partnerze strategicznym projektu Fundacji Tesco i partnerze merytorycznym projektu .

W czasie eventu seniorzy prowadzili z klientami Tesco bezpośrednie rozmowy na temat reklamowanego projektu, na temat swoich prac malarskich, zachęcali do oddania głosów na projekt społeczny II Krakowska Konferencja „Ludzie Motyle”. Dodatkowo najmłodsi klienci Tesco w prezencie otrzymywali prace artystyczne wykonane przez seniorów techniką decoupage i pomarańczowe balony .

Event spowodował , że tego dnia klienci zdecydowanie więcej oddali głosów na projekt społeczny II Krakowska Konferencja „Ludzie Motyle”, dowiedzieli się o celu projektu i zostali zaproszeni do uczestnictwa w konferencji.

Sami zobaczcie jak pełne emocji było to wydarzenie

Zarząd Fundacji Geriatrics serdecznie dziękuje Wszystkim klientom Tesco za oddane głosy na projekt społeczny II Krakowska Konferencja „Ludzie motyle”, a kierownictwu Tesco za umożliwienie przeprowadzenia kampanii promocyjnej i za całokształt dotychczasowej współpracy.

Natomiast wszystkim seniorom, wolontariuszom i członkom Zarząd Fundacji Geriatrics serdecznie dziękuje za zaangażowanie, kreatywność w przygotowaniu i przeprowadzenie kampanii promującej projekt społeczny II Krakowska Konferencja „Ludzie Motyle”.