15.02.2020r -wspomnienia z wycieczki -baseny termalne -Termy Chochołowskie

Dnia 15.02.2020r członkowie Fundacji Geriatrics wraz z członkami Koła Polskiego Towarzystwa Tatrzańskiego przy Regionalnym Centrum Informatyki Kraków pojechali na wycieczce na baseny termalne –Termy Chochołowskie.

Chochołowskie Termy to miejsce, gdzie każdy, bez względu na wiek i upodobania, znalazł atrakcje dla siebie. Do dyspozycji mieliśmy ponad 30 basenów i beczek z wodą o różnej specyfice, strefa lecznicza z surową wodą siarkową i solankową jodowaną, stanowiska z hydromasażem, rwąca rzeka, siatka do wspinaczki, gejzery wodne. Woda w basenach miała temperaturę 32-36°C. Wycieczka dawała uczestnikom możliwość  spędzenia czasu według własnych upodobań i zdolności fizycznych, wygrzewając się w basenach termalnych.

Zarząd Fundacji Geriatrics i Koło Polskiego Towarzystwa Tatrzańskiego przy Regionalnym Centrum Informatyki Kraków serdecznie zapraszają seniorów CAS Geriatrics i inne osoby-sympatyków Fundacji Geriatrics na kolejne wycieczki, spotkania integracyjne (pacz harmonogram na rok 2020).

Wspomnienie!

Najbliższe spotkanie integracyjne- Dzień Kobiet odbędzie się w Krakowie, ul. Drożdżowa 2, dnia 07.03.2020r (sobota), godz. 17.00 (spotkanie organizowane jest metodą koszyczkową). Zapisy są prowadzone pod numerem telefonu: 798921638.

Serdecznie zapraszam