15.05.2019r -wielopokoleniowe warsztaty decoupage (II zajęcia)

Dnia 15.05.2019r w Centrum Aktywności Seniorów Geriatrics, ul. Drożdżowa 2 w Krakowie odbyły się drugie wielopokoleniowe warsztaty decoupage.

Na wielopokoleniowych warsztatach decoupage seniorzy i członkowie ich rodzin mają możliwość nauczenia się zdobienia przedmiotów codziennego użytku.

Wielopokoleniowe warsztaty decoupage są  przeznaczone dla osób początkujących w tej dziedzinie, ale ciekawych i chcących poznać i rozwijać własne umiejętności artystyczne.

Wszystko to odbywa się pod okiem prowadzącej warsztaty instruktor, od wielu lat pasjonującej się technikami artystycznego przetwarzania i zdobienia przedmiotów.

Wielopokoleniowe warsztaty decoupage to doskonała zabawa przy kawie i ciastku, do której seniorzy mogą zaprosić swoje dzieci i wnuków.

Przy okazji: nie trzeba brać ze sobą żadnych przedmiotów i materiałów, ponieważ organizator zapewnia to wszystko podczas zajęć.

Warsztaty są bezpłatne, przeznaczone są dla maksymalnie 12 osób, zamieszkałych w Krakowie. Odbywać będą się jeden raz w miesiącu w pracowni warsztatowej CAS Geriatrics, ul. Drożdżowa 2 w Krakowie.

Zapisy na kolejne warsztaty decoupage, które odbędą się w Krakowie, ul. Drożdżowa 2, dnia 12.06.219r, w godzinach 15.30-17.30, są prowadzone codziennie w Kawiarence Seniora czynnej od poniedziałku do piątku, w godzinach 15.30-20.30, tel. 798921638, 667248065 oraz e-mail: e.zytynskachwast@interia.pl.

Serdecznie zapraszam.