16.11.2018r Żorska Konferencja Ludzie Motyle – już za nami.

Żorska Konferencja Ludzie Motyle już za nami.

To było interesujące interdyscyplinarne spotkanie, podczas którego w gronie specjalistów, seniorów omówione były różne aspekty procesu starzenia się.
W imieniu Zarządu Fundacji Geriatrics dziękuję Wszystkim za tak liczne przybycie na konferencje, prelegentom za bardzo ciekawą prezentacje tematów, sponsorom, a w szczególności Magdalenie -właścicielce Sklepów Spożywczych Bama w Żorach, Kierownictwu Auchan Żory, Kierownictwu Gościńca Wodzisławskiego, Stowarzyszeniu Aktywni Silesia z Katowic, Stowarzyszeniu Inicjatyw Społecznych Lege Artis z Krakowa, Stowarzyszeniu Manko z Krakowa ( Głos Seniora), Polskiemu Towarzystwu Terapeutycznemu, Drukarni Reban z Krakowa, Kierownictwu COP Żory za możliwość organizacji tego wydarzenia, smaczny poczęstunek w przerwach kawowych (ciasteczka z firmy Bama, Stowarzyszenia Lege Artis i żurek z Gościńca Wodzisławskiego były wyśmienite), wykonanie pięknych materiałów reklamujących konferencję a wolontariuszom za cały wkład pracy w techniczną obsługę konferencji ( bez takich osób jak: Elżbieta, Stefan, Grażyna, Sylwia, Jola, Iwona, Irena , Lucyna i wielu innych osób ta konferencja nie mogłaby się odbyć).

1. Zapraszam na film wspominający Żorską Konferencję Ludzie Motyle – 16.11.2018r

1. 15.11.2018 List Ministra Rodziny, Pracy i Polityki Społecznej Elżbiety Rafalskiej

Wiceprezes Fundacji Geriatrics