07.06.2019r Warsztaty rozwoju osobistego (V zajęcia)

Dnia 07.06.2019r. w Centrum Aktywności Seniorów Geriatrics, ul. Drożdżowa 2 w Krakowie odbyły się piąte warsztaty rozwoju osobistego dla seniorów.

Na warsztatach prowadząca starała się pobudzić seniorów do refleksji na temat przeszłości, ukazać złożoność rozumienia tego pojęcia, a także rozwinąć umiejętność określenia pojęcia „przyszłość”. Seniorzy uczyli się odkrywać znaczenia doświadczeń z przeszłości oraz rozwijali umiejętność otwartego spojrzenia na przeszłość. Zajęcia zakończyły się podsumowaniem wszystkich minionych zajęć dotyczących pracy nad przeszłością.

Zapraszamy seniorów z CAS Geriatrics na kolejne zajęcia, które odbędą się 14.06.2019 r. przy ul. Drożdżowej 2 w Krakowie, godz. 17.00 – 19. 00. Zapisy na warsztaty są prowadzone codziennie w Kawiarence seniora czynnej od poniedziałku do piątku w godzinach 15.30 – 20.30, tel. 798921638, 667248065 oraz e-mail: e.zytynskachwast@interia.pl.

Serdecznie zapraszamy!