Co robimy w Ogrodzie Geriatrics w Krakowie?

Szanowni Państwo!

Słońce przygrzewa coraz mocniej, stąd Nasz Ogród, mimo pandemii koronawirusa zaczyna tętnić życiem. Pojawiły się w nim dzięki pracy Krysi i Jerzego piękne kwiaty i z każdym dniem przybywa ich coraz więcej. Natomiast Jurek i Ewa zadbali wiosną o to, że w ogrodzie obecnie imponująco zaczęły rosnąć warzywa. Kaziu, Lubo, Urszula i Halinka wyplewili maliny, a Jurek przygotował kolejną grządkę pod wysadzenie pomidorów i ogórków. Prace w Naszym Ogrodzie nabrały tempa. Obecnie przygotowujemy się do oficjalnego otwarcia sezonu grillowego na Ogrodzie Geriatrics. Mamy nadzieję, że niedługo będziemy mogli wspólnie się spotkać.

Regulamin Ogrodu Geriatrics

W Ogrodzie Geriatrics mogą wypoczywać tylko Ci, którzy:

• rozumieją, że po 50 r.ż. nie chodzi o to, aby wyglądać młodo, tylko szczęśliwie;

• swój wiek traktują jak przywilej, który nie jest dany wszystkim;

• wierzą w miłość i nie tracą nadziei, że jest ona w każdym czasie w zasięgu ich dłoni;

• mają świadomość tego, że długie życie jest wartością o którą trzeba zabiegać;

• swoje życie traktują jak piłkę nożną i w drugiej połowie chcą intensywniej grać!

Do pobrania: Regulamin Ogrodu Geriatrics

W imieniu Zarządu Fundacji Geriatrics serdecznie dziękuję Wszystkim, którzy dbają o wygląd Naszego Ogrodu Geriatrics, a w szczególności: Jerzemu Miedzińskiemu, Ewie Staryczenko, Krystynie Jagła, Lubomirowi Kasina, Jerzemu Strzech, Urszuli Marosz, Kazimierzowi Kwaśniewskiemu, Halinie Lipiarskiej, za dotychczasową ofiarną pracę na Ogrodzie Geriatrics.

W sprawie pracy społecznej na Ogrodzie Geriatrics można kontaktować się pod numerem telefonu: 667248065