Fundacja Geriatrics z Krakowa poszukuje wolontariuszy chętnych do wspólnej zabawy i pracy na bezpłatnych zajęciach teatralnych

Fundacja Geriatrics z Krakowa poszukuje wolontariusza muzyka chętnego zagrać bezpłatnie na własnych organach elektrycznych keyboardzie lub skrzypcach, gitarze, akordeonie, itp. kilka (3-5) utworów muzycznych, dnia 25.05.2018r (piątek) w godzinie 13.00-14.00 z okazji Dnia Matki i Ojca w Zakładzie Opiekuńczo-Leczniczym „Serdeczna-Troska” w Krakowie, ul. Rzepakowa 5A, dla podopiecznych  Zakładu Opiekuńczo-Leczniczego Serdeczna Troska w Krakowie.

Ponadto Fundacja Geriatrics poszukuje 8 wolontariuszy w wieku od 16 r.ż do 100 lat zainteresowanych wspólną zabawą i pracą przy przygotowaniu przedstawienia teatralnego  z okazji Dnia Matki i Ojca w Zakładzie Opiekuńczo-Leczniczym „Serdeczna-Troska” w Krakowie, które będzie wystawione dnia 25.05.2018r (piątek) w godzinie 13.00-14.00, w Krakowie, ul. Rzepakowa 5A.

Osoby niepełnoletnie muszą posiadać zgodę opiekuna prawnego na udział w zajęciach teatralnych, które będą odbywać się, w piątek od godziny 17.00-19.00 (pierwsze zajęcia planowane są na dzień 13.04.2018r, a kolejne są zaplanowane na dzień: 20.04, 27.04, 11.05, 18.05) w Krakowie, ul. Drożdżowa 2 (Bieżanów-Prokocim) oraz na udział w spotkaniu z okazji Dnia Matki i Ojca w Zakładzie Opiekuńczo-Leczniczym „Serdeczna Troska” w Krakowie, ul. Rzepakowa 5A, dnia 25.05.2018r, w godzinach od 13.00-15.00.

Organizator zajęć teatralnych zastrzega sobie prawo do wykonania zdjęć dokumentujących przebieg warsztatów i akcji charytatywnej oraz umieszczenia ich na swojej stronie internetowej oraz profilu na portalu Facebook celem upowszechniania idei wolontariatu oraz dobroczynności, a także dokumentowania działalności Fundacji.

Chcecie spędzić miło czas pomagając podopiecznym Zakładu Opiekuńczo-Leczniczego Serdeczna Troska z Krakowa– serdecznie zapraszamy!

Wolontariusz po zakończeniu akcji charytatywnej, otrzyma zaświadczenie potwierdzające jego zaangażowanie w działania wolontarystyczne.

W sprawie udziału w bezpłatnych zajęciach teatralnych proszę o kontakt telefoniczny z Prezesem Fundacji Geriatrics Marzeną Woźniak, numer telefonu 606829451, mail : biuro@fundacjageriatrics.pl.

Więcej informacji na temat działalności Fundacji Geriatrics znajduje się na stronie internetowej: http://fundacjageriatrics.pl/

1.Zgoda na przetwarzanie danych osobowych

2.Zgoda opiekuna prawnego na uczestnictwo w akcji charytatywnej

3.Poszukiwany muzykalny wolontariusz

Patronat medialny: Stowarzyszenie MANKO, al. J. Słowackiego 46/30, 30-018 Kraków- Magazyn Głos Seniora.

Organizatorzy akcji charytatywnej: Fundacja Geriatrics z Krakowa, Kraina Twórczości – KREATIKON Sp.z o.o. z Bibic.