IV rocznica Poświęcenia „Naszego Domu” im. św. Brata Alberta, ul. Nad Fosą 32 w  Krakowie

IV rocznica Poświęcenia „Naszego Domu” im. św. Brata Alberta, ul. Nad Fosą 32 w Krakowie

Dnia 07.09.2018r Zarząd Fundacji Geriatrics uczestniczył w IV rocznicy Poświęcenia „Naszego Domu” im. św. Brata Alberta, ul. Nad Fosą 32 w  Krakowie, prowadzonego przez Prezesa Krakowskiej Fundacji Pomocy Potrzebującym Panią Mieczysławę Tomaszewską.

Uroczystość rozpoczęła się mszą świętą prowadzoną przez księdza proboszcza parafii Kosice- Michała Maciejczyka i brata Grzegorza Marszałkowskiego dyr. Dzieła Pomocy Św. Ojca Pio.

Następnie mieliśmy możliwość uczestnictwa w koncercie Lidii Jazgar i Ryszarda Brączek.

Po koncercie odbyło się uroczyste spotkanie integracyjne w kameralnej, miłej atmosferze przy kawie i ciastku przedstawicieli różnych organizacji pozarządowych, przedstawicieli władz miasta Krakowa, mieszkańców, darczyńców i podopiecznych Krakowskiej Fundacji Pomocy Potrzebującym, umożliwiające wzajemną wymianę doświadczeń.

Zarząd Fundacji Geriatrics pragnie serdecznie podziękować Pani Prezes Krakowskiej Fundacji Pomocy Potrzebującym Pani Mieczysławie Tomaszewskiej za zaproszenie, gościnność i możliwość wartościowego spędzenia czasu na dyskusji oraz wymianie pomysłów.

Wiceprezes Fundacji Geriatrics