Spotkanie wigilijne z Fundacją Geriatrics

Dnia 13.12.2018 zarząd Fundacji Geriatrics świętował w Krakowie pierwsze spotkanie wigilijne w Klubie Aktywnego Seniora ul. Drożdżowa 2, współfinansowanym przez Fundację PZU. Spotkanie było okazją do wspólnego kolędowania, podsumowania dotychczasowych działań Fundacji.

Serdecznie dziękuję za pomoc w przygotowaniu kolacji wigilijnej wszystkim seniorom, Pani Prezes Stowarzyszenia Inicjatyw Stowarzyszenia Inicjatyw Społecznych LEGE ARTIS Agnieszce Kęska  i wszystkim innym osobom, które wspierają rzeczowo lub finansowo działania Fundacji Geriatrics.

Dziękuję Wszystkim gościom za tak liczne przybycie na spotkanie wigilijne, przygotowanie smacznych potraw, życzenia pełne ciepła i życzliwości.

Mam nadzieję, że na kolejnej wigilii w 2019r będzie nas 3 razy tyle i nikt nie będzie musiał czuć się samotny i zapomniany.

Już dzisiaj serdecznie zapraszam wszystkich seniorów, niepełnoprawnych, osoby samotne do wspólnych spotkań na warsztatach, zabawach tanecznych, konferencjach i wycieczkach.

Od 10 stycznia 2019r Klub Aktywnego Seniora Fundacji Geriatrics działający przy wsparciu finansowym Fundacji PZU serdecznie zaprasza na treningi pamięci i warsztaty wiedzy obywatelskiej oraz do uczestnictwa w projekcie „Adoptuj babcię, dziadka – adoptuj wnuczka”, w ramach którego planowane jest napisanie bajki dla dzieci w wieku przedszkolnym oraz wycieczka do Gdańska w dniach 27.06-30.06.2018r.

Ponadto dnia 02.03.2018r Fundacja Geriatrics planuje zabawę taneczną -przebieraną pt. „Wiosna w moim życiu”, w Krakowie, w godzinach od 17.00 – 22.00 (sobota, miejsce zabawy tanecznej podane zostanie w najbliższym czasie). Zabawa jest przewidziana na około 50 osób.
Już dzisiaj serdecznie zapraszam do kontaktu telefonicznego, zapisów -numer telefonu: 798921638, e -mail: e.zytynskachwast@interia.pl .

Na wszystkie warsztaty i inne wydarzenia ilość miejsc jest ograniczona, decyduje kolejność zgłoszeń.

Ale będzie się działo w 2019r!

Wiceprezes Fundacji Geriatrics