Trening pamięci dla seniorów

Od dnia 01.10.2019r w Klubie Aktywnego Seniora w Krakowie (31-542), ul. Drożdżowa 2, prowadzonym przez Fundację Geriatrics, przy wsparciu finansowym przez Fundację PZU, odbywać będzie się, w każdy czwartek, w godzinach od 17.00-19.00,  30 godzinny trening pamięci dla seniorów.

Trening pamięci prowadzi:

dr Andrzej Mirski – doktor nauk humanistycznych w dziedzinie psychologii, absolwent psychologii na Uniwersytecie Jagiellońskim i Uniwersytecie Oxfordzkim oraz nauk o zarządzaniu na Uniwersytecie Oxfordzkim oraz Fachhochschule für öffentliche verwalrung und rechtspelege in Byern w Hof, trener biznesu, psychoterapeuta, biegły sądowy w dziedzinie psychologii, specjalista w dziedzinie neuroterapii i neuromodulacji, członek PTP i Polskiego Towarzystwa Neuropsychologicznego.

Kontakt: Fundacja Geriatrics, 31-242 Kraków, ul. Drożdżowa 2, tel. 798921638, email: biuro@fundacjageriatrics.pl

1. Do pobrania: 10.01.2019 Trening pamięci
  2. KLAUZULA INFORMACYJNA O PRZETWARZANIU DANYCH OSOBOWYCH

Pierwsze zajęcia dnia 01.10.2019 – Trening pamięci dla seniorów w Klubie Aktywnego Seniora w Krakowie