Zajęcia ogólno-ruchowe na basenie

Dnia 18.11.2019r rozpoczęły się zajęcia ogólno-ruchowe na basenie dla seniorów. Zajęcia prowadzi instruktor Elżbieta Żytyńska-Chwast. Zajęcia są finansowane ze środków Miasta Krakowa.

Zajęcia ogólno-ruchowe na basenie skierowane do seniorów są próbą wyjścia na przeciw oczekiwaniom seniorów i w trosce o ich dobrą kondycję fizyczną i zdrowotną. Są one uzupełnieniem dotychczasowych zajęć ogólno-ruchowych nordic-walking.  Skierowany są do wszystkich osób w wieku 60+ mieszkających w Krakowie, które pragnących zachować kondycję, witalność i energię. Podczas zajęć proponujemy: doskonalenie pływania, gimnastyka z elementami pływania, saunowanie i masaż w jacuzzi. Zajęcia dostosowane są do możliwości każdego uczestnika.

Zajęcia odbywają się według poniższego harmonogramu na basenie Com-Com Zone w Krakowie, ul. Jana Kurczaba 29.

Terminy zajęć ogólno-ruchowych na basenie:

18.11.2019r – 1 godz. (19.00-20.00)

20.11.2019r – 1 godz. (16.00-17.00)

29.11.2019r – 1 godz. (16.00-17.00)

04.12.2019r – 1godz. (15.00-16.00)

11.12.2019r – 1godz. (15.00-16.00)

18.12.2019r – 1godz. (15.00-16.00)

Do pobrania : Notatka prowadzącego zajęcia ogólno-ruchowe na basenie

Serdecznie zapraszamy do CAS Geriatrics, ul.  Drożdżowa 2.

Zapisy na zajęcia ogólno-ruchowe na basenie są prowadzone codziennie w Kawiarence Seniora CAS Geriatrics w godzinach od 15.30-20.30, tel. 667248065, e-mail: e.zytynskachwast@interia.pl

Ilość miejsc ograniczona