Krakowski Piknik w Parku Ratuszowym organizowanym w ramach trwającego głosowania na projekty z Budżetu Obywatelskiego Miasta Kraków

Tym razem, dnia 17.06.2018r Zarząd Fundacji Geriatrics wraz wolontariuszami uczestniczył w Krakowskim Pikniku w Parku Ratuszowym organizowanym w ramach trwającego głosowania na projekty z Budżetu Obywatelskiego Miasta Kraków.

Prezes Fundacji Geriatrics Marzena Woźniak zapraszała mieszkańców Krakowa do oddawania swojego głosu na projekt nr 16, pt. Pełnia życia, pełnia sił, ponieważ projekt ten dotyczy aktywizacji ludzi starszych powyżej 50 roku życia z terenów Krakowa, poprzez udzielanie bezpłatnego wsparcia psychologicznego i prawnego, tworzenie płaszczyzn animacji środowiskowej ukierunkowanej na rozwój i wzmacnianie potencjału i podmiotowości tej grupy społecznej przy wykorzystaniu istniejącej infrastruktury społecznej seniorów zamieszkałych na terenie miasta Krakowa.  Dodatkowo projekt ma na celu edukację i szerzenie świadomości na temat promocji zdrowia i zachowań zdrowotnych w podeszłym wieku.

Dnia 23.06.2018r, od godziny 11.00-17.00  przedstawiciele Fundacji Geriatrics będą uczestniczyć w trzecim Krakowskim Pikniku w Parku Jordana, gdzie będą zachęcać wszystkich mieszkańców Krakowa do oddania swojego głosu na projekt nr 16, pt. Pełnia życia pełnia sił”.

Zapraszam wszystkich mieszkańców Krakowa do oddania swojego głosu na w/w projekt w wersji papierowej- uczestnicząc w dzisiejszym Krakowskim Pikniku w Parku Ratuszowym, lub internetowo na stronie : https://budzet.krakow.pl/projekty2018/66-_pelnia_zycia__pelnia_sil__.html

Serdecznie dziękuję Wszystkim za oddany głos na Projekt „Pełnia życia, pełnia sił”, nr 16.